Duális képzés a Waberer’s International Nyrt.-nél

A Waberer’s International Nyrt. budapesti egyetemekkel együttműködve közösen elindítja duális képzéseit, az elkötelezett, komoly szándékkal jelentkező hallgatók számára!


 

 

A DUÁLIS KÉPZÉS:

 • nappali képzés, melynek során a nappali tagozatos tanulmányok mellett a diákok „hallgató-munkavállalóként” rendszeres szakmai gyakorlaton vesznek részt, összhangban az órarenddel,
 • képzési formái: állami ösztöndíjas és önköltséges,
 • a hallgató tanulmányi évenként 26 hetet az egyetemen, 26 hetet, valamint a kötelező szakmai gyakorlatos félévet munkavégzéssel tölti.

 

Résztvevő hallgatóinknak kínálunk…

 • folyamatos szakmai fejlődést egy iparágában európai hírű, meghatározó vállalatnál,
 • tanulási lehetőséget tapasztalt szakemberektől,
 • tapasztalatszerzést egy több mint 70 éve működő, innovatív cégcsoportnál, 
 • aktív idegen-nyelv használati lehetőséget,
 • kibontakozási lehetőséget egy fiatalos csapatban, Budapesten, nagyvállalati környezetben, mégis családias hangulattal.
 

Leendő duális hallgatóink jelentkezését az alábbi területekre várjuk…

 1. Nemzetközi fuvarozás 
  A Waberer’s International Nyrt. a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára, több, mint 4000 kamionnal, közel 6000 gépjárművezetővel. 
 2. Kereskedelem 
  A fuvarok szervezését terület specifikus kereskedelmi csapataink látják el annak érdekében, hogy a megbízói igényeket minden európai régióban megfelelő járműkapacitással tudjuk kiszolgálni. Az egyes földrajzi régiók kiszolgálását az adott terület nyelvét, földrajzi, gazdasági, kulturális sajátosságait kiválóan ismerő munkatársakból álló osztályok kezelik.
 3. Szállítmányozás 
  Közúti fuvarozási tevékenységünk nem korlátozódik területi határokra. Ellenőrzött és oktatott partnereinkkel gazdaságos és átfogó megoldást biztosítunk egyedi volumenekre is. Versenyképes megoldásaink kiterjednek a légi és tengeri szállítási igényekre.
 4. Támogató területek
  Társaságunk piacvezető a magyarországi szerződéses logisztikai ágazatban. Szolgáltatásainkat a hazai multinacionális vállalatok többsége igénybe veszi. Tevékenységünk keretében a logisztikai folyamatok legmodernebb irányzatait alkalmazzuk. Várjuk a jelentkezőket HR, Marketing és egyéb pézügyi-gazdasági területekre is.

A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

Önéletrajz

Mi szerepeljen benne?
Alapadatok:
neved, telefonos és e-mailes elérhetőséged
Fénykép: szívesen vesszük, ha csatolsz magadról egy fényképet, ezzel is személyesebbé teheted az önéletrajzodat
Iskola: általános és középiskolád neve (ha részt vettél bármilyen releváns iskolai versenyen, szívesen látjuk az önéletrajzodban)
Amennyiben volt, diákmunka: ha dolgoztál nyáron vagy hétvégenként iskola mellett, bátran tüntesd fel az önéletrajzodban
Nyelvtudás: mindenképpen jelöld meg, hogy mely nyelvekből és milyen szintű nyelvtudással rendelkezel (ha van nyelvvizsgád is, kérjük, hogy írd bele, de fontos, hogy a nyelvtudásodat akkor is tüntesd fel, ha arról vizsgával nem rendelkezel)
Hobbi: amennyiben szívesen megosztod velünk, mivel foglalkozol a szabadidődben, beleírhatod ezt is

Motivációs levél

Mi szerepeljen benne?
- miért ezt a szakot választottad?
- miért szeretnél duális képzésben részt venni?
- miért minket választottál?
- van-e bármilyen kötődésed a Waberer’s-hez?
- milyen jellegű munkakörben tudod magadat elképzelni – szívesebben adminisztrálsz, vagy pörgősebb munka tetszene, ahol telefonálhatsz és ügyeket intézhetsz? (ne aggódj, a nyelvtudásodat mindegyik választható munkakörben tudod használni) 

Ha kedvet érzel, a fenti gondolatokat videóban is prezentálhatod (ebben az esetben nem szükséges az önéletrajzod mellé írásban is megküldeni a motivációs levelet, csak tedd be a videó linkjét az önéletrajzodba).

 

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk egy interjúra?

 
 1. személyes beszélgetés
 2. csoportos és egyénileg megoldandó feladatok
 3. nyelvtudásod szóbeli és írásbeli tesztelése
 4. válasz a kérdéseidre

KÉRJÜK AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL ADD LE A JELENTKEZÉSED!

 

figure

Cégünkről

A Waberer’s International Nyrt. a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában, és az árbevétel alapján a legnagyobb logisztikai szolgáltató Magyarországon. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára. A Waberer’s átlagosan mintegy 2,1 év átlagéletkorú, több mint 4400 szerelvényből álló flottája 2017-ben mintegy 485 millió kilométert tett meg Európa útjain. A vállalat több mint 7900 főt, köztük 5900 sofőrt foglalkoztat és közel 200.000 m2 korszerű raktárterület áll ügyfelei rendelkezésre

KÜLDETÉSÜNK

Európa egyik legnagyobb és legfiatalabb flottájával, szakértő csapatunkkal versenyképes áron nyújtunk partnereinknek minőségi és ügyfélorientált logisztikai megoldásokat.

JÖVŐKÉPÜNK

Vállalatunk az európai közúti fuvarozás megkérdőjelezhetetlen vezetője.

VÁLLALATI ÉRTÉKEINK

MEGBÍZHATÓSÁG Betartjuk ígéreteinket.
INNOVÁCIÓ Nyitottak vagyunk, folyamatosan keressük és fejlesztjük az új megoldásokat.
ADAPTÁCIÓ Gyorsan és hatékonyan alkalmazkodunk a változó környezet kihívásaihoz.
FENNTARTHATÓSÁG Felelősen, hosszútávon gondolkodunk munkatársainkról, partnereinkről, természeti és társadalmi környezetünkről.
ELKÖTELEZETTSÉG Mert szeretjük...

 

© 2019 - Waberer's International Nyrt - 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.
bejegyezve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán Cg. 01-10-041375 cégjegyzékszámon2018 - Minden jog fenntartva. 
Adatvédelmi tájékoztató