Duális képzés a Waberer’s International Nyrt.-nél

A Waberer’s International Nyrt. budapesti egyetemekkel együttműködve közösen elindítja duális képzéseit, az elkötelezett, komoly szándékkal jelentkező hallgatók számára!


 

 

A DUÁLIS KÉPZÉS:

  • nappali képzés, melynek során a nappali tagozatos tanulmányok mellett a diákok „hallgató-munkavállalóként” rendszeres szakmai gyakorlaton vesznek részt, összhangban az órarenddel,
  • képzési formái: állami ösztöndíjas és önköltséges

 

Résztvevő hallgatóinknak kínálunk…

  • folyamatos szakmai fejlődést egy iparágában európai hírű, meghatározó vállalatnál,
  • tanulási lehetőséget tapasztalt szakemberektől,
  • tapasztalatszerzést egy több mint 70 éve működő, innovatív cégcsoportnál, 
  • aktív idegen-nyelv használati lehetőséget,
  • kibontakozási lehetőséget egy fiatalos csapatban, Budapesten, nagyvállalati környezetben, mégis családias hangulattal.
 

Leendő duális hallgatóink jelentkezését az alábbi területekre várjuk…

  1. Nemzetközi fuvarozás 
    A Waberer’s International Nyrt. a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának egyik meghatározó vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára, több, mint 2800 kamionnal, közel 3500 gépjárművezetővel. 
  2. Kereskedelem 
    A fuvarok szervezését terület specifikus kereskedelmi csapataink látják el annak érdekében, hogy a megbízói igényeket minden európai régióban megfelelő járműkapacitással tudjuk kiszolgálni. Az egyes földrajzi régiók kiszolgálását az adott terület nyelvét, földrajzi, gazdasági, kulturális sajátosságait kiválóan ismerő munkatársakból álló osztályok kezelik.
  3. Szállítmányozás 
    Közúti fuvarozási tevékenységünk nem korlátozódik területi határokra. Ellenőrzött és oktatott partnereinkkel gazdaságos és átfogó megoldást biztosítunk egyedi volumenekre is. Versenyképes megoldásaink kiterjednek a légi és tengeri szállítási igényekre.
  4. Támogató területek
    Társaságunk piacvezető a magyarországi szerződéses logisztikai ágazatban. Szolgáltatásainkat a hazai multinacionális vállalatok többsége igénybe veszi. Tevékenységünk keretében a logisztikai folyamatok legmodernebb irányzatait alkalmazzuk. Várjuk a jelentkezőket HR, Marketing és egyéb pénzügyi-gazdasági területekre is.

A JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

Önéletrajz

Mi szerepeljen benne?
Alapadatok:
neved, telefonos és e-mailes elérhetőséged
Fénykép: szívesen vesszük, ha csatolsz magadról egy fényképet, ezzel is személyesebbé teheted az önéletrajzodat
Iskola: általános és középiskolád neve (ha részt vettél bármilyen releváns iskolai versenyen, szívesen látjuk az önéletrajzodban)
Amennyiben volt, diákmunka: ha dolgoztál nyáron vagy hétvégenként iskola mellett, bátran tüntesd fel az önéletrajzodban
Nyelvtudás: mindenképpen jelöld meg, hogy mely nyelvekből és milyen szintű nyelvtudással rendelkezel (ha van nyelvvizsgád is, kérjük, hogy írd bele, de fontos, hogy a nyelvtudásodat akkor is tüntesd fel, ha arról vizsgával nem rendelkezel)
Hobbi: amennyiben szívesen megosztod velünk, mivel foglalkozol a szabadidődben, beleírhatod ezt is
 

Motivációs levél

Mi szerepeljen benne?
- miért ezt a szakot választottad?
- miért szeretnél duális képzésben részt venni?
- miért minket választottál?
- van-e bármilyen kötődésed a Waberer’s-hez?
- milyen jellegű munkakörben tudod magadat elképzelni – szívesebben adminisztrálsz, vagy pörgősebb munka tetszene, ahol telefonálhatsz és ügyeket intézhetsz? (ne aggódj, a nyelvtudásodat mindegyik választható munkakörben tudod használni) 
 

Ha kedvet érzel, a fenti gondolatokat videóban is prezentálhatod (ebben az esetben nem szükséges az önéletrajzod mellé írásban is megküldeni a motivációs levelet, csak tedd be a videó linkjét az önéletrajzodba).

 

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk egy interjúra?

 
  1. személyes beszélgetés
  2. csoportos és egyénileg megoldandó feladatok
  3. nyelvtudásod szóbeli és írásbeli tesztelése
  4. válasz a kérdéseidre

KÉRJÜK AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL ADD LE A JELENTKEZÉSED!

 

figure

Cégünkről

A Waberer’s International Nyrt. a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában, és az árbevétel alapján a legnagyobb logisztikai szolgáltató Magyarországon. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára. A Waberer’s átlagosan mintegy 2,1 év átlagéletkorú, több mint 2800 szerelvényből álló flottát üzemeltet. A vállalat több mint 6200 főt, köztük több mint 3500 sofőrt foglalkoztat és közel 320.000 m2 korszerű raktárterület áll ügyfelei rendelkezésre

 

© 2019 - Waberer's International Nyrt - 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.
bejegyezve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán Cg. 01-10-041375 cégjegyzékszámon - 2018 - Minden jog fenntartva. 
Adatvédelmi tájékoztató